torsdag 8. september 2011

En stemme til Venstre - en stemme til Frp?

Dette hører vi i Venstre ofte i løpet av valgkampen fra representanter fra venstresiden, og da særlig Arbeiderpartiet.Om det er mangel på gode argumenter mot Venstres politikk som er forklaringen på dette opphenget skal være usagt, men særlig konstruktivt er det i allefall ikke.

Nå er det jo engang sånn (enten man liker det eller ei) at Frp er landets tredje største parti.
Mener virkelig Ap at det er Venstres oppgave å sørge for at dette partiet ikke får noen som helst politisk innflytelse i norsk politikk? I såfall, ville ikke det være littegrann udemokratisk at så mange velgeres mening ikke skal tas hensyn til?
Det eneste relevante i denne sammenhengen for vår del er hvilken politikk som føres, om vi får gjennomslag for våre saker og at vi ikke blir nødt til å kompromisse med viktige liberale prinsipper for å få innflytelse. Det er kompasset vi navigerer etter - ikke hvilken partitilhørighet våre samarbeidspartnere har.

En stemme på Venstre i Fet er en stemme på en meningsfylt skole, en framtidsretta og grønn næringsutvikling, et sterkere lokaldemokrati og individuelt tilpassede tjenester hvor vi setter folk foran systemer.
Dersom det er gjennom et samarbeide med Høyre og Frp vi har muligheter for å gjennomføre dette skylder vi faktisk våre velgere å gjøre nettopp det - og vi er ikke fryktelig opptatt av hva Aps representanter måtte mene i sakens anledning.





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar